Djed Mraz posjetio zagrebačku podružnicu HGU-a Datum objave: 14.12.2015.

Djed Mraz posjetio zagrebačku podružnicu HGU-a

Hgu Podružnica 1 Zagreb ovogodišnjom jubilarnom i tradicionalnom 20. predbožićnom priredbom razveselila djecu svojih članova do navršene 10. godine života.

13.12.2015. Gastro Globus, Zagrebački velesajam

Već je postala svojevrsna tradicija da djeca redovnih članova Hgu Podružnice 1 Zagreb (s uredno plaćenom članarinom), do navršene 10. godine života dobivaju poziv za priredbu i preuzimanje poklona kod Djeda Mraza! Poziv im stiže poštom na njihovo ime i prezime, u određenoj boji namijenjenoj njihovom uzrastu i spolu, te na taj način dijete vjerojatno po prvi puta dobiva poštu na svoje ime. Oni najmlađi oduševljeni su što im osobno piše Djedica koji im nosi i poklone.

Jučerašnjoj priredbi Djeda Mraza prisustvovalo je preko 400 djece - sa svojim roditeljima, bakama ili tetama koje su mogli povesti, naravno, jer su bili dobri. Priredba je počela s nastupom Klauna Jerrya, no djeca su žudno i nestrpljivo iščekivala Djeda Mraza i njegovog pomoćnika Maxi Patuljka Zvonkeca. Oni su, u svom prepoznatljivom stilu, zabavljali i animirali djecu koja su plesala, pjevala i formirala vlakić koji je "putovao" po cijelome Globusu. 

Nakon prigodnog programa, djeci koja su htjela omogućeno je fotografiranje sa Djedom Mrazom i "face painting" – maštovito i zabavno slikanje bojicama po licu, a zatim su, iz ruku Djedovih pomoćnika - malih i velikih vilenjaka i patuljaka - dobili divne poklone!

Svi su se jako dobro zabavili – i veliki, a osobito mali.

Za fotografije je bio zadužen Goran Berović - Facebook stranica Gorana Berovića