Fair Internet kampanja - druga faza borbe za naša prava! Datum objave: 07.10.2015.

Fair Internet kampanja - druga faza borbe za naša prava!

Kampanja ide dalje, s naglaskom na isplatu naknade za stavljanje na raspolaganje javnosti (on-demand servisi).

Podsjećamo vas da se radi o pravima u novom digitalnom vremenu, gdje bi svakim klikom morali ostvariti naknadu za legalno korištenje snimke na kojoj ste sudjelovali.

Na zahtjev AEPO ARTIS (Association of European Performers Organisations), FIM (International federation of musician), EuroFIA (europski ogranak International federation of actors) i IAO (International artists organisation), izvođačkih federacija koje zastupaju interese preko 500.000 članova u EU, proslijeđujemo vam anoniman upitnik koji sadrži nekoliko jednostavnih pitanja. 

Za ispunjavanje vam je potrebno maksimalno 3 minute. Također vam dajemo mogućnost da ostavite svoje podatke (ime, prezime, mail adresa) kako bismo vas redovito mogli informirati o tijeku kampanje Fair internet, ali upisivanje osobnih podataka nije obavezno.

Podaci koje ćemo prikupiti izuzetno su važni u komunikaciji s političarima i novinarima. Želja nam je, do kraja listopada, dobiti odgovore što većeg broja naših članova.

Upitnik se nalazi na linku :
» » » http://survey-hr.fair-internet.eu « « «

Ako vjerujete da bi izvođači trebali dobiti pravedan iznos od streaming i download servisa, molimo Vas da podržite kampanju Fair Internet i potpišete peticiju!

ISPUNITE ONLINE PETICIJU ZA IZVOĐAČKA PRAVA NA INTERNETU.

RADI SE O NAŠIM PRAVIMA, POTROŠITE DANAS PAR SEKUNDI SVOG VREMENA, DA BI IDUĆIH 70 GODINA VI, I SVI OSTALI GLAZBENICI KOJI SU SUDJELOVALI NA NEKOJ SNIMCI, PRIMALI PRAVIČNU NAKNADU SVAKI PUTA KADA SE TA SNIMKA LEGALNO KORISTI NA INTERNETU.

KLIKNITE ODMAH NA OVAJ LINK I POTPIŠITE!

Pomozite da se ova peticija proširi društvenim mrežama.

Ponavljamo, radi se o našim pravima i budućnosti!!!