Mangroove i Rezerve idu u superfinale Karlovačko Rockoffa! Datum objave: 21.10.2016.

Mangroove i Rezerve idu u superfinale Karlovačko Rockoffa!

Uz sjajnu atmosferu i interes publike iz raznih djelova Hrvatske, sinoć je u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D'Katran održana treća, posljednja u nizu finalnih večeri Karlovačko RockOff festivala na kojoj su slavili zagrebački electro soul bend Mangroove i punk rock bend Rezerve iz Makarske.

Uz njih su se publici predstavili i Nezahvalnici, Surka BeatBox i Bobo Knežević, a stručni žiri festivala ocijenio je nastup Rezervi najuvjerljivijim, dok je Mangroove daljnji prolaz zaslužio zahvaljujući najemitiranijem singlu s festivala, "Tvoja".

Pobjednički bendovi pridružit će se pobjednicima s prethodnih finalnih večeri, S3ngsima i U pol' 9 kod Sabe, na superfinalu Karlovačko RockOffa, 4. studenog, također u klubu Shock Show Industry D'Katran.

Žanrovski raznolika, treća finalna večer festivala publici je ponudila nježni akustični "dalmericana" folk Nezahvalnika, žestoke riffove Rezervi, gotovo pa stand-up show "čudovišta iz fitnessa" Bobe Kneževića, plesni trans talentiranog Surke i Mangroove koji imaju štošta pokazati i u svjetskim okvirima. Stručni žiri predvođen umjetničkim direktorom Hrvojem Horvatom, u sastavu: Mirela Priselac Remi (Elemental), Damir Martinović Mrle (Let 3), Aljoša Šerić (Pavel) i producent Mark Mrakovčić, jednoglasno su se odlučili za pobjednika naglasivši kvalitetu i ostalih sudionika.

Superfinale kojim će se zaključiti treća sezona Karlovačko RockOff festivala održat će se 4. studenog, a pobjednici će imati priliku osvojiti rad s profesionalnim producentima te audio i video snimanja.

Više informacija pratite na službenim web i Facebook stranici Karlovačko RockOffa i vidimo se na završnici Karlovačko RockOffa, 4. studenog, u Katranu!