Mapiranje hrvatske glazbene scene Datum objave: 21.10.2015.

Mapiranje hrvatske glazbene scene

Ispunite anketu i pomozite poboljšati uvjete rada i djelovanja glazbenika u Hrvatskoj.

U suradnji s HDS-om i HUZIP-om, želimo vas potaknuti da ispunite anonimnu anketu koju, u suradnji s mađarskom tvrtkom Candole partners, provodimo u sklopu mapiranja hrvatske glazbene industrije

KLIKNI ZA ANKETU!

Cilj je osigurati poboljšanje uvjeta rada i djelovanja glazbenika u Hrvatskoj.

Naime, na taj ćemo način moći bolje zastupati vaše interese prema institucijama, koje još nisu dovoljno osviještene o važnosti kulturnih i kreativnih industrija, poput glazbe, u gospodarstvu. 

Molimo vas da se odazovete anketiranju i anketu popunite što preciznije i iskrenije. Kao udruga koja već godinama brine o tajnosti vaših podataka, jamčimo vam anonimnost i sigurnost svih podataka koje navedete u anketi.

U ovoj anketi prikupljaju se podaci o generalnim pitanjima vezno uz vašu glazbenu karijeru, aktivnosti, snimke, skladbe i koncerte (bilo da ste umjetnik, tehničar ili menadžer) u proteklih 12 mjeseci. Ukoliko ste aktivni u svim glazbenim poljima, trebat ćete izdvojiti više vremena za ispunjavanje ankete. Ovakvu anketu već je ispunilo od 2000 glazbenika i glazbenih djelatnika u ovom dijelu Europe i Velikoj Britaniji.

Obradu podataka izvršiti će mađarska konzultantska tvrtka Candole Partners. Nijedan pojedinačni odgovor neće biti dostupan niti jednoj hrvatskoj instituciji, već će im biti dostupni samo statistički obrađeni podaci koji su usporedivi s ostalim međunarodnim podacima. Anketa se provodi on-line, na način da je omogućeno da se s jednog računala anketa može ispuniti samo jednom. Ova metoda se koristi u svrhu sprječavanja manipulacije podacima i očuvanja anonimnosti same ankete. Želimo potaknuti i prateće glazbenike, menadžere, glazbene tehničare i ostalo osoblje da ispune ovu anketu, a kako bi u svrhu statističke obrade imali što više podataka.

Sve informacije vezano uz popunjavanje ankete moći ćete dobiti ako nam se obratite preko kontakt formulara na našem webu ili direktnim pitanjem putem naše FB stranice.

Nadamo se da možemo računati na Vaš brzi odaziv!

HGU