Next stop Pivana! Datum objave: 16.11.2015.

Next stop Pivana!

Glazbena večer "Next stop Pivana" održava se svakog utorka u Zagrebu i predstavlja kućni bend Ante Gele uz glazbenog gosta iznenađenja!

Poznata pivnica Zagrebačke pivovare Pivana u partnerstvu s Hrvatskom glazbenom unijom (HGU) pokrenula je glazbeno osvježenje u Pivani svakog utorka gdje će ujediniti  vrhunsku glazbu kućnog benda i glazbenog gosta iznenađenja s plemenitim ciljem.

Uz sjajne glazbenike, svaki utorak, pa tako i ovaj nastupit će gost iznenađenja. Za potpuni glazbeni doživljaj pobrinut će se DJ Rea koja će zabavljati sve prisutne prije same svirke i između izvedbi glavnog benda. 

A što sve predstavlja Next Stop Pivana pojasnio je Ante Gelo, glazbeni producent projekta: "Next stop Pivana jedan je od glavnih razloga zašto i dalje radim ovaj posao. Konačno na jednom mjestu mogu okupiti svoje drage kolege, baciti dobru svirku, ugodno se družiti i pritom pomoći vremešnim glazbenicima koji žive u teškim životnim uvjetima. Zato veliko hvala vrijednoj ekipi Zagrebačke pivovare i pivnice Pivana koji su nam sve to omogućili." 

"Projekt Next stop Pivana nije mogao zaživjeti na boljem mjestu. Zagrebačka pivovara uvijek je težila tome da svim posjetiteljima omogući sadržaj koji spaja najbolje od oba svijeta – vrhunsku zabavu i kvalitetnu pivsku gastroponudu. Upravo ovim projektom to dokazujemo okupljajući vrhunske glazbenike na pivskom mjestu broj jedan u Zagrebu. Posebno smo ponosni što smo u našem projektu okupili izvođače koji uz svoj talent imaju i veliko srce odnosno pomažu svojim kolegama kojima je to najpotrebnije. Zato svi pravac Pivane!" zaključila je Tina Puhalo Grladinović, voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare. 

Svi ljubitelji vrhunskog glazbenog provoda mogu se i sami uvjeriti u novo glazbeno osvježenje u Pivani u utorak, 17. studenoga u 20 sati.