Nova izdanja programa "Next Stop Pivana" Datum objave: 02.02.2016.

Nova izdanja programa "Next Stop Pivana"

Utorak je dan za posjetu Pivani sa zanimljivim glazbenim programom!

U novu sezonu "Next Stop Pivana" ušli smo gostom iznenađenja s legendarnim Darko Rundekom. Cijela Pivana je tako uživala u najvećim hitovima ikone hrvatske i svjetske glazbene i kulturne scene. Već zagrijanu atmosferu upotpunio je i osebujan pjesnik, gitarist i umjetnik Rambo Amadeus. Svi ljubitelji vrhunske svirke tako su ponovo mogli uživati u dobroj zabavi u zapadnom dijelu grada.

Glazbeni utorak u pivnici Pivana na istom mjestu u isto vrijeme nastavlja s jednako atraktivnim glazbenim izvođačima uz kućni bend Ante Gele uz pjevačicu Ivu Ajduković.

O kojem se izvođaču radi moći će se saznati na licu mjesta uz odličnu atmosferu koju će upotpuniti DJ-ica Rea prije same svirke i između izvedbi glavnog benda.

Ovo glazbeno osvježenje u zapadnom dijelu grada karakterizira i humanitarni karakter, pa će tako i ovog puta gost iznenađenja svojevoljno uplatiti novac u fond Hrvatske glazbene unije (HGU) za pomoć kolegama glazbenicima kojima je pomoć potrebna.

Zato svi ljubitelji Next stop Pivane i oni koji tek trebaju postati, neka rezervijaju ovaj utorak za pivsko mjesto broj 1 u Zagrebu.