Nova sezona Karlovačko RockOff festivala Datum objave: 17.09.2015.

Nova sezona Karlovačko RockOff festivala

Nova sezona Karlovačko RockOff festivala započela je prošlog petka, a Festival se nastavlja 18. rujna.

U zagrebačkom klubu Katran prošli tjedan započelo je Karlovačko RockOff nastupom bendova The Hunting Dogs, Darkvud i Radio Aktiv. Festival se nastavlja već 18. rujna, kada će u Katranu nastupiti Barbari, Ludwig, Manntra i NoA. 

"Prve večeri festivala Karlovačko RockOffa u Katranu vidjeli smo izvrsne nastupe i potvrdilo se predviđanje da ćemo imati pet uzbudljivih klupskih večeri svakog petka. Od punokrvnih nastupa bendova, do raspoložene publike i atmosfere u Katranu, prva večer festivala bila je sjajna. Veseli nas da na festivalu imamo kremu nove domaće rock scene, a najvažniji zadatak festivala upravo je približiti te odlične mlade autore i bendove medijima i široj javnosti, da ne čekaju kao "mladi" idućih deset godina", izjavio je Hrvoje Horvat, umjetnički voditelj festivala i predsjednik stručnog žirija kojeg čine i Jadranka Ivaniš Yaya, Damir Martinović Mrle, Ivan Dečak i Srđan Sekulović Skansi.

Finale festivala na rasporedu je 9. listopada, a pobjednik će, uz vrijedne nagrade i studijska snimanja, nastupiti kao gost na velikom koncertu Vatre u Domu sportova, 23. listopada.