Održan 37. RI ROCK festival! Datum objave: 13.12.2015.

Održan 37. RI ROCK festival!

U Palachu su nastupili pobjednici RI ROCK-a i zagrebački gosti Seven That Spells 

U velikoj završnici 37. RI ROCKA u Palachu su nastupili:
-pobjednička grupa SILLYCONS
-drugoplasirani SILK MILK
-trećeplasirani NEGLECTED

Osim tri riječka demo benda publici su se predstavili i posebni gosti, vzagrebačka psihodelična rock mašina SEVEN THAT SPELLS čiji je nastup bio osobito zanimljiv! Bend je odsvirao mix starih i novih stvari.

Uoči velike finalne večeri u prostorima Euro Unit Group u Rijeci uručene su brojne vrijedne nagrade trima prvoplasiranim bendovima. A nagrada je ove godine doista puno: pojačala, snimanja EP albuma u Studiu Veles, savjetovanja unutar benda Udruge Ri Rock i psihologa SOS telefona, poklon bonovi od 500 kn, koncert izvan Rijeke, bonovi za tetoviranje by Tattoo Expo, 100 radnih sati u studiju G.I.S. u vrijednosti od 10.00,00 kn...

Završnom večeri u Palachu završilo je ovogodišnje slavlje Dana riječkog rocka (5.prosinca) koje je započelo u riječkom Pogonu kulture na Sušaku (4.12.2015.) bučnom koncerto-plesnom večeri pod nazivom "Ritam našeg rocka", s neumornim i agilnim seniorima iz Udruge LP Rock. Sve se nastavilo na sceni OKC Palacha na kojoj je nastupilo 12 bendova polufinalista 37. izdanja RI ROCKA.

Jedan od najdugovječnijih demo festivala – RI ROCK - ove se godine održavalo pod motom "Alternativa nasilju". U suradnji sa udrugama SOS Telefon i Konvencijom Rijeka Tattoo Expo
kroz razne akcije promovirala se tolerancija i alternativa nasilju. Produkt ove suradnje je i Prvi riječki alternativni kalendar!

Ri Rock Festival ne bi se mogao održati bez vjernih pokrovitelja: Ministarstvo kulture RH, Grad Rijeka, HDS ZAMP, HUZIP, HGU PGŽ Podružnica Rijeka i TZ Grada Rijeke.

Hvala svima koji su prisustvovali događanjima i podržali priču!
OSTANITE I DALJE ALTERNATIVA NASILJU!