Osunčani Dida Mraz darivao mališane članova HGU SPLIT! Datum objave: 23.12.2015.

Osunčani Dida Mraz darivao mališane članova HGU SPLIT!

Bilo je uistinu čarobno u malom kazalištu "Čarobnog grada" podno Hajdukova stadiona u Poljudu!

Dida Mraz sa sunčanim naočalama ipak je uspio poklonima razveseliti oko 150 mališana!

U subotu 19.12. točno u podne, baš kako je i najavljivala njegova PR služba što na FB stranici, što na našem webu, lagano uz pjesmu i ples, u malo kazalište u Poljudu ušetao je Dida Mraz.
Sunčano predbožićno jutro u Čarobnom gradu nije bilo čarobno samo za mališane, već i za njihove roditelje, članove HGU-a SPLIT.

"Udahni i bez briga, budi dite to ti triba" bio je lajt motiv i ove, kao i svih prijašnjih godina našeg zajedničkog druženja.

Iako govorimo o 15-godišnjoj tradiciji gostovanja poznatog Djedice u Splitu, ova će godina biti zapamćena po tome što nam se, sve više i više, do kraja predstave i same podijele poklona činilo da Dida Mraz na sebi ima poprilično viška odjeće za tako topli zimski dan!

Ivo Lesić i njegova umjetnička organizacija "Produkcija Z" predvođena glazbenicima i glumcima Filipom Medićem i Denisom Marinovićem i ove su godine glumom, ali i glazbenim songovima razlučili lijepo od ružnog, dobro od zla! Glavni protagonisti priče pod nazivom "Medalja za dobrotu", Lucija i Luka, uz pomoć dobre vile ipak su izašli su na kraj s Maxom – zločestim mišem koji im je punih 40-ak minuta stvarao razno razne probleme.

Stoga, sreći nije bilo kraja kad se s vrećom punom poklona nasmijan i osunčan pojavio
Dida Mraz, koji je sa zadovoljstvom dijelio poklone i uživao u fotografiranju s mališanima .

Ispod sunca zlatnoga svi su se dobro "skuvali" i zabavili - i veliki i mali. 

HGU SPLIT dodijelio je "Medalje za dobrotu" za 2015.g.!

Posebno se zahvaljujemo barbi Vangelu Likuševskom, koji je omogućio korištenje predivnog malog kazališta, barbi Vojanu Koceiću, zaduženom za fotografije, barbi Ivanu Ivaniševiću i teti Tei Gutović, vrijednim patuljcima Dida Mraza.

(izvor naslovne fotografije - Google images)