Članarine HGU - obavijest! Datum objave: 22.02.2021.

Članarine HGU - obavijest!

Poštovani,

kao što ste vjerojatno primijetili, Hrvatska glazbena unija je zbog situacije s pandemijom Covid-19 odgodila slanje uplatnica za članarine temeljem Odluke Glavnog odbora HGU, jer nismo željeli od članova tražiti uplate dok se ne stvore uvjeti za održavanje koncerata, unatoč činjenici da HGU za vas redovno posluje i ima svoje redovne troškove.

Svakodnevno pratimo odluke stožera i odlučili smo da do travnja/svibnja nećemo ništa mijenjati po tom pitanju. S obzirom da u tom periodu (a možda i prije) očekujemo početak stabilizacije situacije oko Corona virusa, bit ćemo slobodni poslati uplatnice za produženje članarine.

Glavni odbor HGU je donio Odluku da će u slučaju naplate članarina ista iznositi 200kn za 2021. godinu. Podsjećamo da plaćanje članarine nije vezano isključivo uz svirke, već vam HGU nudi puno šire mogućnosti, pa smo tako našim aktivnim članovima u više navrata isplatili financijsku pomoć. Svima onima koji su automatski uplatili članarinu od 300kn za 2021. godinu, zahvaljujemo na vjernosti, uz poruku da ćemo im razliku uračunati u članarinu za 2022. godinu.