HGU Sessions u Mesničkoj predstavlja Damira Šomena Datum objave: 03.05.2019.

HGU Sessions u Mesničkoj predstavlja Damira Šomena

Radionica je namijenjena za glazbenike koji žele obnoviti, ponoviti ili nadograditi svoje znanje.

"Slonovski groove (Zašto praviš slona od mene)...Stvorena za soul i nisam više mogo ravno s njom...Rušila sam mostove od shufflea..." - neki su od groovova koje će Damir na ovoj radionici prezentirati i rasčlaniti.

Radionica je besplatna, ali broj mjesta je ograničen pa vas pozivamo da dođete ranije od zakazanog početka.

Glazbene radionice redovito će se održavati tijekom 4., 5. i 6. mjeseca 2019., svaki ponedjeljak od 18 do 20 sati, a u nastavku večeri se održava jam session što je i prilika da se prezentirano na održanoj radionici primijeni i pokaže u konkretnoj glazbenoj situaciji. 

Damir Šomen jedan je od najtraženijih i najnagrađivanijih bubnjara u Hrvatskoj. Snimao je i svirao uživo sa skoro svim najeminentnijim glazbenim zvijezdama uključujući Dinu Dvornika, Olivera Dragojevića, Gibonnija, Ninu Badrić, Vannu, Josipu Lisac, Maksima Mrvicu, Darka Rundeka, Gorana Bareta i Majke, Petra Grašu, Parni Valjak, Tonija Cetinskog, Hubert Tubbsa (pjevač američke grupe Tower of Power) i mnoge druge. Recentno nastupa i sa jazz sastavom LiVaDa (Valerija Nikolovska-vokal, Viktor Lipić-klavijature) te službenim Dino Dvornik Tribute sastavom DDT. Poznat je kao vrhunski glazbenik koji svaki projekt učini boljim, većim i zanimljivijim. Posjetite njegovu FB stranicu i pogledajte diskografska izdanja na kojima sudjeluje!

HGU sessions YT kanal HGU-a:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLSk--P02IqIejiF5tuQi8Pb_ifF7aYiz3