HGU stream sessions: 2.6.2022. - Bosak & The Second Hand Band Datum objave: 31.05.2022.

HGU stream sessions: 2.6.2022. - Bosak & The Second Hand Band

HGU stream sessions su koncerti i glazbene radionice u digitalnom online formatu. U novom izdanju, 2.6.2022. pratite Bosak & The Second Hand Band u 19:00 sati

U suradnji s Ministarstvom kulture i medija i HUZIP-om, nastavljamo s live stream koncertima, koji se emitiraju na YouTube kanalu HGU https://www.youtube.com/CroMusiciansUnion, i dijele preko Facebooka i drugih društvenih mreža.

Naši idući gosti su Bosak & The Second Hand Band (BSHB), rock`n roll bend iz Zagreba sačinjen od devet glazbenika. Njihova se glazba može opisati kao classic rock, s daškom bluesa i countryja, pod velikim utjecajem južnjačkog rocka. 2012. objavili su prvi album "That`s How We Do It"', u izdanju Croatia Records. Bio je to jedini "cover" album te vrste glazbe snimljen na engleskom jeziku u to vrijeme.

Facebook event - kliknite ovdje

You Tube direktni link - kliknite ovdje

9. travnja 2020. objavili su originalni album pod nazivom "Based on a True Story", u izdanju Nota Bene Records. Na albumu se nalazi 11 pjesama, 11 istinitih životnih priča frontmena benda Marka Bosaka, pretvorenih u melodije i riječi, i upakiranih u pjesme. 2021. objavili su EP pod nazivom "Jam in the Room", akustični mini live album u izdanju Nota Bene Records. Na albumu se nalazi šest potpuno akustičnih live verzija njihovih autorskih pjesama, sa "Based on a True Story" albuma. 2. svibnja 2022. objavili su treći po redu, ovaj puta studijski "live" album pod nazivom "Studio Session" live from Sunday Studios, u izdanju Nota Bene Records. Na albumu se nalaze live izvedbe šest autorskih pjesama sa "Based on a True Story" albuma, najslušanijih od strane publike u to vrijeme, i pet obrada koje su bendu drage i često se mogu naći na njihovoj play listi. Sva tri albuma dostupna su na svim glazbenim streaming platformama u svijetu.

Kao posebnu glazbenu gošću najavljujemo fantastičnu glazbenicu, pjevačicu Tinu Kresnik, koja će sa bandom otpjevati nekoliko pjesama.

https://bshbmusic.com

Facebook:
https://www.facebook.com/BosakAndTheSecondHandBand

Instagram:
https://www.instagram.com/bshbmusic

Spotify:
http://bit.ly/BosakAndTSHB_Spotify

TikTok:
https://www.tiktok.com/@bshbmusic

Youtube:
https://www.youtube.com/c/BosakTheSecondHandBand


HGU Stream Sessions 2022 - produkcijski tim:
Audio produkcija: Nenad Zubak i Mario Rašić
Video produkcija: Goran Berović
Design vizuala: Vedran Baotić/Sunset Strip Studio
Izvršni producent: Zvonimir Bučević - Buč/HGU Podružnica 1 Zagreb