HGU stream sessions: 8.4.2021. - Ivana Kindl Datum objave: 06.04.2021.

HGU stream sessions: 8.4.2021. - Ivana Kindl

Ide još jedan HGU stream sessions! Što je to? To su besplatni koncerti i glazbene radionice u digitalnom online formatu, a 8.4.2021. u goste dolazi Ivana Kindl. Budite s nama u 18 sati!

U suradnji s Ministarstvom kulture i medija, iz domene radionica i koncerata uživo pred publikom, prebacili smo se u digitalni online format, sve popularniji live stream, koji će se emitirali putem našeg YouTube kanala, i dijeliti preko Facebooka i drugih društvenih mreža na internetu.U novom terminu nastup uživo održat će poznata glazbena umjetnica, vokalna solistica Ivana Kindl, u četvrtak 8. travnja 2021., s početkom u 18:00 sati, uz prateći sastav vrhunskih instrumentalista: Alen Križaj-bas gitara, Dominik Žagmešter-klavijature, Luka Banić-gitara, i Luka Maričić-bubnjevi.


YouTube link na kojem možete gledati nastup
!

Link za Facebook event kojim vas zovemo da nam se pridružite na sessionu s Ivanom Kindl
!
 


Ivana Kindl jedna je od naših najdomljivijih vokalistica koja ove godine slavi 20 godina glazbene karijere. Na sceni se nametnula r'n'b hitom "Ja neću biti kao druge" koja je u počecima karijere osvojila sve vrhove tadašnjih top lista,a bila je br. 1 i u popularnoj emisiji Hit depo. Iza sebe ima 4 studijska i 2 live albuma, 2 Porina, pobjedu na Zadar festu 2005., nagrade za hit mjeseca, te brojne nastupe s bendom diljem Hrvatske. Poznata je po energičnim nastupima uživo i sjajnim interpretacijama koje oduševljavaju publiku. Na jesen izdaje 5. studijski album za Universal Hrvatska, a zadnjih 5 godina plesni synth pop singlovi poput "Dobra stvar", "Sve istine i laži", "Ima nade", "Divovi ljubavi" i dr. osvajaju visoke pozicije na nacionalnoj hr top 40 ljestvici.

HGU stream sessions team:
Video redatelj: Goran Berović
Audio produkcija: Mario Rašić

Moderator: Zvonimir Bučević - Buč
 



Ivana Kindl Youtube


Ivana Kindl Facebook

Ivana Kindl Instagram

Ivana Kindl Spotify