HGU YouTube Sessions: Damir Šomen - Dupla brzina palica = Double speed tehnika Datum objave: 21.07.2023.

HGU YouTube Sessions: Damir Šomen - Dupla brzina palica = Double speed tehnika

Udvostručite najveću brzinu sviranja svojim palicama u nekoliko koraka i usavršite ovu DoubleSpeed tehniku s Damirom Šomenom!

HGU YOUTUBE SESSIONS  je edukativni video serijal vrhunskih glazbenika!

Hrvatska glazbena unija snimila je niz edukativnih videa s ciljem popularizacije glazbe ali i vrhunskih glazbenika, istaknutih članova udruge. U epizodama koje možete pratiti putem službenog YouTube kanala HGU-a, predstavit će se mnogi sjajni izvođači, dobitnici nagrada Status i Porin, koji će nam otkriti dio svojih glazbenih tajni. Vjerujemo da će HGU Sessions pomoći mladim, ali i iskusnim glazbenicima da saznaju neke dodatne sviračke trikove.

Udvostručite najveću brzinu sviranja svojim palicama u nekoliko koraka i usavršite ovu DoubleSpeed tehniku s Damirom Šomenom. Kliknite na link!

Uvod i prezentacija mogućnosti originalne "Double speed tehnike" sviranja bubnjeva, koju je osmislio i razvio naš poznati glazbenik Damir Šomen. Video nije zamišljen kao škola ili tečaj, već kao uvod u osnove tehnike i mogućnosti korištenja iste u raznim glazbenim stilovima, a u tu svrhu prezentacije Damiru pomažu kolege glazbenici Gojko Tomljanović klavijature, Yogi Lonich gitara, i Alen Svetopetrić bas gitara. Sve one koji žele dobiti dodatne informacije, uzeti lekcije ili tečaj savjetujemo da posjete link
https:// damirsomen.mastermind.com/masterminds/44472
, kontaktirate Damira preko facebooka https://www.facebook.com/damir.somen.3, ili na broj mobitela 098/9598 024.

Damir Šomen jedan je od najtraženijih i najnagrađivanijih bubnjara u Hrvatskoj. Snimao je i svirao uživo sa skoro svim najeminentnijim glazbenim zvijezdama uključujući Dinu Dvornika, Olivera Dragojevića, Massima Savića, Gibonnija, Ninu Badrić, Vannu, Nove Fosile, Severinu, Josipu Lisac, Maksima Mrvicu, Matiju Dedića, Darka Rundeka, Thompsona, Gorana Bareta i Majke, Matiju Cveka, Petra Grašu, Parni Valjak, Tonija Cetinskog, Hubert Tubbsa (pjevač američke grupe Tower of Power) i mnoge druge. Recentno nastupa i sa jazz sastavom Trio LiVaDa (Valerija Nikolovska vokal, Viktor Lipić klavijature), službenim Dino Dvornik Tribute sastavom, Severinom, Yogi Lonichem i drugima. Poznat je kao vrhunski glazbenik koji svojim sviranjem svaki projekt učini boljim, većim i zanimljivijim. Damirovu kvalitetu je prepoznao i cijenjeni proizvođač činela iz Turske Istanbul Agop, te je od nedavno njihov promotor i "maneken" - tzv. full endorser.