Osijek prvi put grad domaćin Nagrade Status - DOBITNICI 2019. Datum objave: 04.03.2019.

Osijek prvi put grad domaćin Nagrade Status - DOBITNICI 2019.

23. dodjela Nagrade Status, glazbenicima koji su se svojim radom, vještinama, talentom i vrhunskom glazbenom izvedbom posebno istaknuli u prošloj diskografskoj i koncertnoj godini, 1. put održana je u Osijeku, a domaćin dodjele bila je HGU Podružnica 4 Osijek.

Ovu prestižnu nagradu, Hrvatska glazbena unija je ove godine dodijelila u ukupno 18 kategorija različitih instrumenata i stilova, a takvo priznanje od struke posebna je čast svakom glazbeniku. Jazz komisija je ove godine odlučila dodijeliti posebnu nagradu MLADA NADA JAZZ GLAZBE, gitaristi Filipu Paviću.

ISKRENE ČESTITKE SVIM DOBITNICIMA!!!

Na samoj dodjeli svi prisutni su uživali u zanimljivom umjetničkom programu sastavljenom od ovogodišnjih dobitnika i domaćina! Sve detalje o programu, nominacijama i dobitnicima možete pregledati u knjižici koju skidate ovdje.

Nakon svečane dodjele u prostoru "Muzeja okusa", program se preselio u klub PLAN B, u kojem je HGU Podružnica 4 Osijek darovala koncert "DINO DVORNIK Tribute band"-a svim zainteresiranim Osječanima i njihovim gostima.

Naslovna fotografija: Dejan Kovačević