U Rock Ritmu 2023. - dvodnevni rock ritam na Trsatskoj gradini Datum objave: 17.07.2023.

U Rock Ritmu 2023. - dvodnevni rock ritam na Trsatskoj gradini

Povodom 30 godina djelovanja, HGU PGŽ nastavlja s programima pod nazivom "U rock ritmu" u kojem su u prvom planu povijesne lokacije na kojima se glazba, prvenstveno kroz rock izričaj izvodila uživo. Jedna od njih je i Trsatska gradina na kojem se spremaju vrhunski koncertni provodi. 

Glazbeni program „U rock ritmu“ nastavlja se uz predivnu kulisu Trsatske gradine sjedinjujući snage iskonskih rock korijena i modernog popa mračnijeg senzibilitet. Publika će moći uživati u dvodnevnim nastupima bendova: The Siids, The Black Room, Midnight Band, Old School Band, Što, Kaj Rock, Grupa Arsenal.

U srijedu (19.7.) jednodnevni "Old Rock Summer Festival" u režiji udruge LP Rock gdje nas očekuje osim "lokalnih" znalaca iz Old School Banda i Midnight Banda i dolazak posebnih gostiju: "Grupa Arsenal" iz Pule te "Što, kaj rock" iz Gorskog kotara.
Ne propustite ovu posebnu priliku da zaplešete uz vječne rock evergreene!

Satnica:
20h vrata:
21h Arsenal
21.45h Što, kaj rock
22.30h Old School Band
23.15h Midnight band

U četvrtak (20.7.) dobitnu glazbenu kombinaciju čine riječki bendovi The Siids i The Black Room. Plesna energija i mračna melankolija formula su zaraznog zvuka koji će razgibati publiku na Trsatskoj gradini. Oba benda će po prvi puta na domaćem terenu osim uspješnica s prethodnih odsvirati i potpuno nove stvari koje će se naći na nadolazećim albumima.
Posebni setovi za posebnu priliku na posebnoj lokaciji!

Satnica:
20h vrata
21h The Black Room
22h The Siids

Koncerti su dio službenog programa Ljeta na Gradini, a zajedničkim snagama organiziraju ga HGU PGŽ s partnerima: udrugom LP Rock i Distune promotion uz svesrdnu podršku Grada Rijeke i TZ Rijeka.